• MVO MVO
  • Social return Social return
  • Impact Impact
  • PSO30+ PSO30+
Tel. 035 - 7370265

Ware run op coronazelftesten

Er is sprake van een ware run op coronazelftesten nu particulieren deze sinds 31 maart kunnen kopen bij apotheken en drogisten. deBesteEHBOdoos heeft Covid-sneltesten in het assortiment voor zakelijke klanten en ook wij merken dat er grote vraag bestaat naar de testkits. Bedrijven en organisaties vinden veilig werken – zonder risico op besmetting en verdere verspreiding van het coronavirus – van groot belang.

Controleurs doen zelftest op verzoek klant

Al sinds het begin van de coronapandemie nemen alle medewerkers van deBesteEHBOdoos de coronamaatregelen in acht. We werken zoveel mogelijk thuis. En onze controleurs die het land in gaan houden zich volledig aan de richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld. Tijdens hun werk dragen ze een veiligheidsvest met de tekst ‘Houd afstand 1,5 meter’, een mondkapje of gezichtsscherm en plastic handschoenen. Ze blijven thuis bij koorts of verkoudheidsklachten en schudden geen handen.

Het afgelopen jaar is gebleken dat de controleurs op deze manier veilig hun werk kunnen doen. Het onderhoud van verbanddozen en AED’s kan desgewenst contactloos plaatsvinden. En nu er voldoende testen beschikbaar zijn kunnen onze medewerkers op verzoek van klanten eventueel een sneltest uitvoeren voordat ze aan de slag gaan.

Assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen

Als sociale en duurzame totaalleverancier van BHV- en EHBO-gerelateerde artikelen levert deBesteEHBOdoos verschillende artikelen op het gebied van persoonlijke hygiëne en bescherming. Te denken valt aan in Nederland geproduceerde mondkapjes, faceshields, desinfectiezuilen en een handig compact Covid-hygiene setje.

Covid ondiepe neus-zelftest

Sinds begin april zijn ook coronazelftesten aan het assortiment toegevoegd. Het gaat om de SARS-CoV-2 Rapid Antigen test. Deze is ideaal als zelftest inzetbaar voor werkgevers, werknemers, scholen, zorginstellingen en andere organisaties. De test kan daarnaast worden ingezet als preventieve screeningstest, dus ook wanneer er nog geen klachten zijn. Bijvoorbeeld wanneer je wilt weten of je zelf besmettelijk bent bij een bezoek of omgang met een kwetsbaar iemand.

De SARS-CoV-2 Rapid Antigen is een ondiepe neus-zelftest die slechts 2 cm de neus in gaat. De sneltest heeft een ontheffing van het ministerie van VWS voor gebruik door particulieren. Het product beschikt over een CE-markering. De testkit is direct klaar voor gebruik en bevat alle benodigdheden om zelf een test te kunnen uitvoeren met een uitslag binnen 15 minuten. Er zijn geen verdere instrumenten nodig.

Bekijk voor meer informatie en bestellen ons productblad:

 

 

 

Zij gingen u voor:
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop