• MVO MVO
  • Social return Social return
  • Impact Impact
  • PSO30+ PSO30+
Tel. 035 - 7370265

Alles over BHV dozen

Wet- en regelgeving

De wet en regelgeving rondom BHV verbanddozen is sinds 1994 vastgelegd in een nieuwe Arbeidsomstandig­hedenwet (ARBO­-wet) van kracht waarin de opzet van de bedrijfshulpverlening is geregeld. De verplichtingen t.a.v. de “Verbanddoos A” en de “Verbanddoos B” zijn daarmee komen te vervallen. Het Oranje Kruis heeft vervolgens nieuwe richtlijnen uitgebracht die voldoen aan het gestelde in de Arbo­wetgeving.

Ons assortiment bestaat uit modulaire bedrijfsverbanddozen, ingericht volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis. Deze kunnen eenvoudig branchespecifiek worden gemaakt door de toevoeging van een branchespecifieke module.
In 2022 heeft deBesteEHBOdoos als milieuvriendelijk alternatief voor de plastic verbanddozen een kartonnen BHV-doos op de markt gebracht, een duurzame primeur voor Nederland!
Daarnaast verkopen wij EHBO verbanddozen, geschikt voor kleinere locaties en auto's/beroeps vervoer. Deze laatste doos stond vroeger ook wel bekend als verbanddoos B en is ook beschikbaar in een HACCP  uitvoering.
Modulaire Bedrijfsverbanddoos
EHBOdoos kleine locaties en auto's
 
De verbanddozen van deBesteEHBOdoos voldoen aan de richtlijnen van het Oranje Kruis. De verbanddozen zijn ingericht volgens een zeer gebruiksvriendelijk en letselgericht modulesysteem,  waardoor ook mensen die geen specifieke kennis van eerste hulp hebben de verbanddoos kunnen gebruiken voor het verzorgen van kleine verwondingen. Vanzelfsprekend zijn de verbanddozen van deBesteEHBOdoos gevuld met kwaliteitsartikelen. DebesteEHBOdoos kan tevens de periodieke controle van de bedrijfsverbanddoos bij u op locatie uitvoeren en daarmee bent u altijd verzekerd van een goede en complete bedrijfsverbanddoos.
 
Voor advies met betrekking tot bovenstaande kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.
Zij gingen u voor:
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop