• MVO MVO
  • Social return Social return
  • Impact Impact
  • PSO30+ PSO30+
Tel. 035 - 7370265

Veilig werken gezamenlijke missie deBesteEHBOdoos en IVM: ‘We snappen elkaar’

deBesteEHBOdoos en IVM, Instituut voor Veiligheid en Milieu, vinden elkaar al jarenlang in veilig werken. Maar er zijn veel méér raakvlakken, zo blijkt als we onze missies naast elkaar leggen. Het is een feest van herkenning. Verbinding, duurzaamheid, nuchter en pragmatisch werken. Niks moeilijker maken dan het is. Het zijn kernwaarden die beide bedrijven tot op het bot karakteriseren: ‘We snappen elkaar.’

Lees Verder

Golden Earring-zanger Barry Hay onthult beeld Mercurius bij kantoor Hilversum

Niemand minder dan Barry Hay, de zanger van de Golden Earring, heeft woensdag 12 juni het gerestaureerde beeld van Mercurius onthuld aan de voorzijde van het Hilversum Business Center, Zeverijnstraat 6 in Hilversum. Laat dat nou net het gebouw zijn waar het centrale kantoor van deBesteEHBOdoos is gevestigd! Het beeld inspireerde Barry Hay bij het schrijven van de wereldhit Radar Love.

Lees Verder

Dokwurk sorteert verbandmiddelen voor deBesteEHBOdoos

deBesteEHBOdoos gaat zo zuinig en slim mogelijk om met grondstoffen. Verbandmiddelen die retour komen van klanten belanden niet op de afvalberg maar krijgen een tweede leven. Bij dat circulaire ondernemen krijgen we ondersteuning van sociaal ontwikkelbedrijf Dokwurk in Dokkum.

Lees Verder

Renzo Deurloo van GreenFox: ‘Social return wordt een beetje normaal’

Zeg je social return, dan zeg je Renzo Deurloo. Met GreenFox Social Return helpt hij grote organisaties in Nederland bij hun SROI-verplichtingen en creëert hij talloze banen voor mensen die moeilijk aan de slag komen. Hoog tijd voor een uitgebreid interview met mister Social Return die al jaren samenwerkingspartner is van deBesteEHBOdoos. ‘Ik paste niet in een normaal bedrijf. Daarom ben ik maar voor mezelf begonnen.’

Lees Verder

CSRD. Wat moeten we ermee??

deBesteEHBOdoos is op dit moment nog niet verplicht om te rapporteren over sociale- en milieuprestaties. Toch sorteren we al wel voor op de CSRD, de Europese regelgeving omtrent duurzaamheidsrapportages. HBO-studente Dianne Hadderingh duikt in het onderwerp voor haar afstudeerscriptie. ’Het helpt greenwashing te voorkomen.’

Lees Verder

deBesteEHBOdag 2024 bruist van de morele ambitie

Woensdag 27 maart verzamelden de medewerkers van deBesteEHBOdoos zich vanuit het hele land in Wezep, bij Zorg-Werkboerderij Hoeve Op Vollenhof. Het was weer tijd voor deBesteEHBOdag: onze (half)jaarlijkse personeelsbijeenkomst.

Lees Verder

NHL Stenden: ‘Elke duurzame stap telt, hoe klein ook’

In alles wat NHL Stenden Hogeschool doet, speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Je komt het werkelijk overal tegen. Niet alleen in het onderwijs, dat studenten uitdaagt om betekenisvolle oplossingen te realiseren voor de samenleving. Het zit ook in praktische toepassingen als warmtepompen en zonnepanelen op de daken. En zélfs als het om BHV gaat, valt de keuze op duurzame alternatieven zoals onze kartonnen bedrijfsverbanddoos.

Lees Verder

Hulp voor Oekraïne: ‘Hartverscheurend en hartverwarmend tegelijk’

Twee jaar na het uitbreken van de oorlog schreeuwen de mensen in Oekraïne nog steeds om hulp. Een noodkreet die Elisabeth en Bert uit Roden niet kunnen weerstaan: ‘We willen niet op onze handen blijven zitten terwijl zich daar een humanitaire ramp voltrekt.’

Lees Verder

‘Sociale firma’s gewoon afrekenen op prijs en prestatie’

Sociaal inkopen: dat zouden meer overheden moeten doen! Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier is één van de overheden die dit al jarenlang in praktijk brengt. HHNK maakt sinds 2017 gebruik van de diensten van deBesteEHBOdoos. Dankzij onze controleurs heeft het hoogheemraadschap geen omkijken meer naar verbanddozen en AED’s.

Lees Verder

Nieuw: module Grote Bloedingen

Het snel en effectief stoppen van ernstige bloedingen door getrainde hulpverleners kan het verschil maken tussen leven en dood. Daarom heeft deBesteEHBOdoos de module Grote Bloedingen ontwikkeld die specifiek gericht is op het behandelen van slachtoffers met een levensbedreigende bloeding. U kunt de module toevoegen aan uw BHV-bedrijfsverbanddoos of hulpverlenerstas.

Lees Verder
Zij gingen u voor:
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop