• MVO MVO
  • Social return Social return
  • Impact Impact
  • PSO30+ PSO30+
Tel. 035 - 7370265

Social Return

SROI (Social Return on Investment)

Bedrijven of organisaties die een opdracht krijgen van de overheid moeten in ruil daarvoor vaak iets terug doen voor de maatschappij. Dit heet Social Return on Investment.

Deze verplichting kan worden ingevuld door inkoop bij een sociale onderneming, zoals deBesteEHBOdoos. De factuur voor verbanddozen, AED’s of andere BHV-middelen mag u dan in de meeste gevallen aftrekken van uw social return-verplichting.

Gemeenten, overige aanbestedingsplichtige partijen en gelukkig ook steeds meer bedrijven vinden het belangrijk dat hun leveranciers en opdrachtnemers invulling geven aan Social Return.

Social Return verplichting invullen via deBesteEHBOdoos

Heeft u een Social Return Verplichting? Dan bent u bij ons aan het goede adres. deBesteEHBOdoos is in het bezit van het PSO Trede 3/30+ keurmerk. Wij werken vrijwel uitsluitend met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en wij bieden hen een vaste arbeidsplaats.

De kosten die u bij ons maakt voor BHV-middelen kunt u in de meeste gevallen volledig in mindering brengen op uw Social Return verplichting bij een aanbesteding.

GreenFox Social Return

Heeft u meerdere Social Return verplichtingen? En bent u misschien het overzicht kwijt op de mate waarin uw verplichtingen zijn ingevuld? (Er vindt tegenwoordig handhaving plaats!) Dan kan onze partner GreenFox Social Return u helpen!

GreenFox brengt uw verplichtingen in kaart, adviseert en maakt een voorstel om de verplichtingen in te vullen. Door onze samenwerking met GreenFox Social Return worden onze facturen direct opgenomen en verwerkt op de juiste SROI-verplichting.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Stel uw vraag via ons contactformulier of mail naar info@debesteehbodoos.nl. Bellen kan ook: 035-7370265.

Zij gingen u voor:
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop