• MVO MVO
 • Social return Social return
 • Impact Impact
 • PSO30+ PSO30+
Tel. 035 - 7370265

Verkoop & onderhoud BHV-dozen

deBesteEHBOdoos verkoopt èn onderhoudt bedrijfsverbanddozen op MVO wijze. Onze verbanddozen zijn modulair ingericht en dat heeft de volgende voordelen:

 • Overzichtelijk; door kleurstelling is duidelijk waar de verschillende modules voor dienen
 • Letselgericht; de BHV'er heeft snel de juiste materialen voorhanden om het letsel te behandelen
 • Gebruiksvriendelijk; het is altijd duidelijk of de verbanddoos compleet en nog up-to-date is

De reguliere BHV verbanddoos kan branchespecifiek gemaakt worden door toevoeging van branchespecifieke modules. Er zijn modules voor de volgende branches:

Daarnaast kunt u de verbanddoos aanvullen met een module Brandwonden, geschikt voor een omgeving waar het risico op brandwonden groter is. Of met een module Grote Bloedingen die specifiek gericht is op het behandelen van slachtoffers met levensbedreigende bloedingen.

Controles verbanddozen

Eenmaal aangeschaft en nooit meer naar omgekeken.
Zo gaat het vaak met het aanschaffen van de verplichte bedrijfsverbanddozen. Wij kunnen periodiek op uw locatie de verbanddozen controleren en aanvullen, zo bent u altijd verzekerd van een goede en complete verbanddoos. deBesteEHBOdoos controleert landelijk verbanddozen en wij laten deze controles uitvoeren door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo gaan de veiligheid van uw medewerkers en MVO hand in hand.

Waarom controleren?

Gelukkig worden bedrijfsverbanddozen vaak voor niet meer dan een pleister gebruikt. Toch verdient de EHBO doos periodiek aandacht. Er zitten steriele producten in, waarvan tot een bepaalde datum de steriliteit gewaarborgd is. Van een flesje desinfectans kan de inhoud verdampen. Daarnaast worden de richtlijnen voor de bedrijfsverbanddozen regelmatig door het Oranje Kruis aangepast. Het controleren van een verbanddoos is vaak een tijdrovende klus die niet bovenaan het prioriteitenlijstje staat. Toch bent u, volgens de ARBO-wetgeving, verplicht om goede en voldoende verbandmiddelen voorhanden te hebben voor het verlenen van eerste hulp door de (verplichte) bedrijfshulpverleners. Wat voldoende is, is afhankelijk van het risicoprofiel van uw bedrijf. Een kantooromgeving heeft bijvoorbeeld een ander risicoprofiel dan een bouwplaats. Wij adviseren u hierin graag. 

Zij gingen u voor:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop