• MVO MVO
  • Social return Social return
  • Impact Impact
  • PSO30+ PSO30+
Tel. 035 - 7370265

Nieuw: module Grote Bloedingen

Het snel en effectief stoppen van ernstige bloedingen door getrainde hulpverleners kan het verschil maken tussen leven en dood. Daarom heeft deBesteEHBOdoos de module Grote Bloedingen ontwikkeld die specifiek gericht is op het behandelen van slachtoffers met een levensbedreigende bloeding. U kunt de module toevoegen aan uw BHV-bedrijfsverbanddoos of hulpverlenerstas.

Inclusief tourniquet en instructiekaart

De inhoud van de module is zorgvuldig samengesteld en bevat alle benodigde materialen en hulpmiddelen om bloedingen effectief te stoppen, zoals een tourniquet, traumazwachtel en instructiekaart. Wanneer in noodsituaties elke seconde telt, heb je als hulpverlener alles bij de hand!

Richtlijnen Het Oranje Kruis

Onze BHV-bedrijfsverbanddoos voldoet aan de laatste richtlijnen van Het Oranje Kruis. De doos is ingericht volgens een zeer gebruiksvriendelijk en letselgericht modulesysteem waardoor ook mensen die geen specifieke kennis van eerste hulp hebben (kleine) verwondingen kunnen verzorgen.

Module toevoegen aan verbanddoos

De bedrijfsverbanddoos wordt geleverd met 5 standaard letselgerichte modules in kartonnen doosjes. Met module 6 kunt u de verbanddoos bedrijfsspecifiek maken. Zo bevat de HACCP-versie voor de horeca bijvoorbeeld altijd de module Brandwonden.

Vanaf nu kunt u dus ook naar wens de module Grote Bloedingen toevoegen. Dit maakt de verbanddoos specifiek geschikt om adequaat te handelen bij ernstige bloedingen.

Ook verkrijgbaar in gripzak

De module Grote Bloedingen is eventueel ook verkrijgbaar in een gripzak. Deze plastic zak kunt u eenvoudig en compact toevoegen aan een BHV-hulpverlenerstas.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Klik hieronder op ons speciale productblad. Of neem contact op met salesmanager Arne Koolmeijer via arne@debesteehbodoos.nl.

 

 

 

 

Zij gingen u voor:
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop