• MVO MVO
  • Social return Social return
  • Impact Impact
  • PSO30+ PSO30+
Tel. 035 - 7370265

Hygiëne- en beschermingsmiddelen niet meer weg te denken

Het aantal besmettingen met het coronavirus neemt weer snel toe. Coronamaatregelen zoals afstand houden en handen desinfecteren blijven voorlopig zeker van kracht. Persoonlijke hygiëne- en beschermingsmiddelen zijn daarmee niet meer weg te denken en lijken een vaste plek te krijgen in ons dagelijks leven.

Persoonlijke hygiëne- en beschermingsmiddelen

Als sociale en duurzame totaalleverancier van BHV- en EHBO-gerelateerde artikelen levert deBesteEHBOdoos sinds het begin van de coronapandemie verschillende artikelen op het gebied van persoonlijke hygiëne en bescherming.

Desinfectiezuil met voetpomp

Desinfectiezuil RVS met voetpomp

Nieuw in ons assortiment is onder meer een robuuste RVS desinfectiezuil die voorzien is van een handig (mechanisch) voetpedaal. Zo kunt u uw handen desinfecteren zonder dat u deze hoeft te gebruiken voor de bediening. De zuil is geschikt voor het plaatsen van een 5 liter tank desinfectiemiddel. De zuil kan worden voorzien van een bedrijfslogo. Wij leveren de RVS desinfectiezuil inclusief 5 liter antibacteriële desinfectie handgel!

Gezichtsscherm

deBesteEHBOdoos levert ook gezichtsschermen. Het Face Shield gelaatsscherm houdt druppeltjes en spetters tegen waardoor je beschermd wordt tegen ziektekiemen, virussen en schadelijke bacteriën. Het materiaal van het gezichtsscherm is aan beide zijden anti-condens. Hierdoor houd je tijdens het dragen ervan altijd goed zicht. Met verstelbare elastische hoofdband, geschikt voor brildragers.

Covid Hygiëneset

Bij een calamiteit is het belangrijk dat de hulpverlener (BHV’er) wordt beschermd en daarom moet deze de juiste uitrusting voor een persoonlijke bescherming en hygiëne direct binnen handbereik hebben. De compacte Covid Hygiëneset in een handig tasje bestaat uit kwaliteitsproducten, waaronder mondkapjes, plastic handschoenen en handdesinfectiegel.

b-clean handdesinfectiegel

Ons assortiment hygiëne- en beschermingsmiddelen

deBesteEHBOdoos levert onderstaande producten om afstand te kunnen houden en hygiënisch en veilig te kunnen werken:

Interesse?

deBesteEHBOdoos helpt u graag om de (werk)plek zo hygiënisch en veilig mogelijk te maken. Heeft u interesse? Of heeft u vragen? Neem contact met ons op via: info@debesteehbodoos.nl

U kunt op dit mailadres ook een inlog aanvragen voor onze webshop.

Zij gingen u voor:
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop