• MVO MVO
  • Social return Social return
  • Impact Impact
  • PSO30+ PSO30+
Tel. 035 - 7370265

Coronavirus: controleurs werken contactloos

In verband met het coronavirus bereikt ons de vraag of het veilig is om onze controleurs toe te laten tot uw bedrijf of organisatie. Het antwoord op die vraag is: ja. Onze controleurs werken contactloos. Zij kunnen het onderhoud van verbanddozen en AED’s uitvoeren zonder daarbij in contact te komen met uw personeel.

Controleurs deBesteEHBOdoos werken contactloos

Om de veiligheid te kunnen waarborgen verzoeken wij u om alle BHV- en EHBO-dozen, AED’s, oogspoelflessen etc. te verzamelen in een aparte ruimte. Onze medewerker kan daar op afstand en dus veilig de controles uitvoeren.

Onze controleurs nemen uiteraard de noodzakelijke persoonlijke hygiëne in acht en ze houden zich volledig aan de richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld. Dit betekent onder meer dat ze thuis blijven bij koorts of verkoudheidsklachten. Ze schudden geen handen, wassen regelmatig de handen en houden minimaal 1,5 meter afstand.

Bestellen in webshop

Mocht u ervoor kiezen om geen controleurs toe te laten tot uw bedrijf of organisatie dan respecteren wij dit besluit. U kunt in dat geval de materialen die u nodig heeft bestellen via onze webshop. Wilt u hiervoor een inlogcode ontvangen? Neem dan contact op met Irene Schotman via irene@debesteehbodoos.nl.

Heeft u vragen dan kunt u ons uiteraard ook telefonisch bereiken: 035 – 737 02 65.

Informatie coronavirus op website RIVM

Algemene en actuele informatie over het coronavirus (Covid-19) kunt u vinden op de website van het RIVM: https://www.rivm.nl/

 

Zij gingen u voor:
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop