• MVO MVO
  • Social return Social return
  • Impact Impact
  • PSO30+ PSO30+
Tel. 035 - 7370265

Veilig werken in tijden van corona

Nu de verspreiding van het coronavirus weer razendsnel om zich heen grijpt is het van des te groter belang dat bedrijven hun medewerkers en klanten een veilige (werk)omgeving bieden. Natuurlijk werken we zoveel mogelijk thuis maar dat is niet in alle beroepen mogelijk. deBesteEHBOdoos levert daarom al sinds het begin van de coronapandemie een ruim assortiment artikelen om hygienisch en veilig werken in tijden van corona mogelijk te maken.

Persoonlijke beschermingsmiddelen en Covid-sneltesten

Te denken valt aan persoonlijke beschermingsmiddelen zoals niet-medische mondmaskers of gezichtsschermen. Maar ook aan veiligheidsvesten (Houd afstand 1,5 meter), stickers (afstand houden, hoesten in elleboog, handen desinfecteren, geen handen schudden, geen grote groepen) en Covid-sneltesten Deze producten kunnen allemaal helpen om het besmettingsrisico op de werkplek zo klein mogelijk te houden.

Wilt u een advies op maat? Mail dan naar Arne Koolmeijer arne@debesteehbodoos.nl.

corona zelftestpersoonlijke beschermingsmiddelen

Controleurs debesteEHBOdoos dragen beschermingsmiddelen

Practice what you preach! Daarom dragen de controleurs van deBesteEHBOdoos in de strijd tegen het coronavirus zelf ook extra persoonlijke beschermingsmiddelen. Tijdens hun werk hebben ze een mondkapje of gezichtsscherm op en plastic handschoenen aan. Al sinds het begin van de corona-uitbraak dragen onze medewerkers een veiligheidsvest met de tekst ‘Houd afstand 1,5 meter’.

Contactloos werken

Daarnaast nemen de controleurs de noodzakelijke persoonlijke hygiëne in acht en houden ze zich volledig aan de richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld. Dit betekent onder meer dat ze thuisblijven bij koorts of verkoudheidsklachten, geen handen schudden, regelmatig hun handen wassen en minimaal 1,5 meter afstand houden.

De afgelopen anderhalf jaar is gebleken dat de coronamaatregelen geen bezwaar zijn voor de controleurs van deBesteEHBOdoos om hun werk veilig te doen. Het onderhoud van verbanddozen en AED’s kan namelijk als een klant dat wenst contactloos plaatsvinden.

Om de veiligheid te waarborgen vragen we bedrijven om alle BHV- en EHBO-dozen, AED’s, oogspoelflessen etc. te verzamelen. U kunt deze in een aparte ruimte of buiten voor de deur neer te zetten. Onze medewerker neemt de spullen mee naar de bedrijfsauto of naar een aparte kamer waar hij/zij de controle uitvoert.

Bestellen in webshop

Als u dat wenst kunt u uiteraard ook de materialen die u nodig heeft bestellen via onze webshop. Wilt u hiervoor een inlogcode ontvangen? Neem dan contact op met Irene Schotman via irene@debesteehbodoos.nl.

Heeft u vragen dan kunt u ons uiteraard ook telefonisch bereiken: 035 – 737 02 65.

Informatie coronavirus op website RIVM

Algemene en actuele informatie over het coronavirus (Covid-19) kunt u vinden op het Coronadashboard van de Rijksoverheid: https://coronadashboard.rijksoverheid.nl/

Zij gingen u voor:
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop