• MVO MVO
  • Social return Social return
  • Sociale werkvoorziening Sociale werkvoorziening
  • Goede doelen Goede doelen
Tel. 035 - 7370265

MVO/Social Return

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Voortgekomen uit een initiatief van Sociale Werkvoorzieningsbedrijven zit Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in de DNA van ons bedrijf. Het allergrootste deel van onze medewerkers heeft afstand tot de arbeidsmarkt en zij voeren alle voorkomende werkzaamheden binnen ons bedrijf, van logistiek tot ICT, van administratie tot verkoop, onder minimale begeleiding uit.

 

SROI (Social Return on Investment)

Social Return is het creëren van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het is een afspraak om binnen een aanbesteding mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie aan werkervaring te helpen. Doel is het creëren van duurzame werkgelegenheid.

Gemeenten, overige aanbestedingsplichtige partijen en gelukkig ook steeds meer bedrijven vinden het belangrijk dat hun leveranciers en opdrachtnemers invulling geven aan Social Return.

Heeft u een Social Return Verplichting? Dan bent u bij ons aan het goede adres. deBesteEHBOdoos is in het bezit van het PSO 30+ keurmerk. Wij werken uitsluitend met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en wij bieden hen een vaste arbeidsplaats. De kosten die u bij ons maakt voor onderhoud en aanschaf van verbanddozen en AED's kunt u volledig in mindering brengen op uw Social Return verplichting bij een aanbesteding.

Heeft u meerdere Social Return verplichtingen? En bent u misschien het overzicht kwijt op de mate waarin uw verplichtingen zijn ingevuld? (Er vindt tegenwoordig handhaving plaats!) Dan kan onze partner GreenFox Social Return u helpen! GreenFox brengt uw verplichtingen in kaart, adviseert en maakt een voorstel om de verplichtingen in te vullen. Door onze samenwerking met GreenFox Social Return worden onze facturen direct opgenomen en verwerkt op de juiste SROI-verplichting.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Inpakwerkzaamheden bij Fivelingo
Werkbedrijf Rijk van Nijmegen – Partner van deBesteEHBOdoos
Zij gingen u voor:
0