• MVO MVO
  • Social return Social return
  • Impact Impact
  • PSO30+ PSO30+
Tel. 035 - 7370265

Impact Jaaroverzicht 2023: onze bijdrage aan een betere samenleving

December is de maand van het terugkijken. Wat heeft het afgelopen jaar gebracht? Met trots presenteren we ons Impact Jaaroverzicht 2023!

Impact Jaaroverzicht 2023

Impact Jaaroverzicht 2023

Klik op de afbeelding om het Impact Jaaroverzicht te bekijken

MAEX berekent elk jaar hoeveel wij als sociale onderneming bijdragen aan een betere samenleving. In 2023 was onze impactwaarde maar liefst 580.000 euro!

✅ We ontwikkelen ons meer en meer tot BHV-totaalleverancier. In ons assortiment zitten niet alleen verbanddozen en AED’s maar ALLES wat u nodigt heeft op het gebied van bedrijfshulpverlening.

✅ deBesteEHBOdoos biedt vast werk aan steeds meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We groeiden uit tot een hecht team van 15 supergemotiveerde mensen.

✅ Ons certificaat PSO30+ is verlengd tot eind 2025. Organisaties vullen via ons Social Return in en we komen in aanmerking voor het uitzetten van voorbehouden opdrachten.

✅ Net als elk jaar doneerden we in 2023 duizenden kilo’s verbanddozen en AED’s aan goede doelen in binnen- en buitenland.

✅ Onze roots liggen in de sociale werkvoorziening. Tot op de dag van vandaag voeren sociale werkplaatsen met hart en ziel opdrachten voor ons uit.

Ook in 2024 hoopt deBesteEHBOdoos samen met u weer het verschil te mogen maken!

Zij gingen u voor:
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop