• MVO MVO
  • Social return Social return
  • Impact Impact
  • PSO30+ PSO30+
Tel. 035 - 7370265

Controleurs dragen extra beschermingsmiddelen

deBesteEHBOdoos heeft veilig werken hoog in het vaandel staan. Nu in heel Nederland strengere maatregelen gelden in de strijd tegen het coronavirus dragen onze controleurs extra persoonlijke beschermingsmiddelen. Tijdens hun werk hebben ze een mondkapje of gezichtsscherm op en plastic handschoenen aan. Al sinds het begin van de corona-uitbraak dragen onze medewerkers een veiligheidsvest met de tekst ‘Houd afstand 1,5 meter’.

Controleurs dragen beschermingsmiddelen

Daarnaast nemen de controleurs de noodzakelijke persoonlijke hygiëne in acht en houden ze zich volledig aan de richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld. Dit betekent onder meer dat ze thuisblijven bij koorts of verkoudheidsklachten, geen handen schudden, regelmatig hun handen wassen en minimaal 1,5 meter afstand houden.

Contactloos werken

De afgelopen maanden is gebleken dat de coronamaatregelen geen bezwaar zijn voor de controleurs van deBesteEHBOdoos om hun werk te doen. Het onderhoud van verbanddozen en AED’s kan contactloos plaatsvinden.

Om de veiligheid te waarborgen vragen we bedrijven om alle BHV- en EHBO-dozen, AED’s, oogspoelflessen etc. te verzamelen. U kunt deze in een aparte ruimte of buiten voor de deur neer te zetten. Onze medewerker neemt de spullen mee naar de bedrijfsauto waar hij/zij de controle uitvoert. Indien nodig worden in de bus ook verbandmiddelen aangevuld of apparaten gerepareerd.

Assortiment beschermingsmiddelen

Nu het aantal coronabesmettingen weer snel toeneemt, zullen de coronamaatregelen voorlopig van kracht blijven. Persoonlijke hygiëne- en beschermingsmiddelen zijn daarmee niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Als sociale en duurzame totaalleverancier van BHV- en EHBO-gerelateerde artikelen levert deBesteEHBOdoos al sinds het begin van de coronapandemie verschillende artikelen op het gebied van persoonlijke hygiëne en bescherming. Zo leveren we onder meer in Nederland geproduceerde mondkapjes.

Bestellen in webshop

Mocht u er voor kiezen om tijdelijk geen controleurs toe te laten tot uw bedrijf of organisatie dan respecteren wij dit besluit. U kunt in dat geval de materialen die u nodig heeft bestellen via onze webshop. Wilt u hiervoor een inlogcode ontvangen? Neem dan contact op met Irene Schotman via irene@debesteehbodoos.nl.

Heeft u vragen dan kunt u ons uiteraard ook telefonisch bereiken: 035 – 737 02 65.

Zij gingen u voor:
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop