• MVO MVO
  • Social return Social return
  • Impact Impact
  • PSO30+ PSO30+
Tel. 035 - 7370265

Oranje boven met Hollandse mondkapjes

Nu Nederland in de tweede golf met coronabesmettingen is beland, zal de vraag naar mondkapjes voorlopig onverminderd groot blijven. Woensdag 30 september besloot het kabinet zelfs tot een ‘dringend advies’ om in publieke binnenruimtes een mondkapje te dragen. Om de Nederlandse economie in deze tijden van corona te ondersteunen bestelt deBesteEHBOdoos nieuwe voorraden in eigen land. Oranje boven dus met Hollandse mondkapjes!

Oranje boven met Hollandse mondkapjes

We hebben nog een goede reden om de mondkapjes niet buiten Nederland of buiten Europa te bestellen. Het is voor het milieu veel minder belastend als ze in eigen land worden gefabriceerd. De mondkapje zijn ook lekker herkenbaar als Nederlands product, dankzij de oranje lussen voor de oren. Wilt u meer informatie over de Hollandse mondkapjes? Neem contact met ons op.

Maatschappelijke impact

Net als deBesteEHBOdoos wil de producent van Hollandse mondkapjes iets betekenen voor de maatschappij. Daarom levert het bedrijf ze tegen eerlijke, marktconforme prijzen. Helaas worden kapjes momenteel door de enorme vraag tegen woekerprijzen aangeboden, vaak ook nog met verkeerde certificaten of zelfs geheel zonder certificering. Het chirurgische mondmasker is bedoeld voor gebruik door medici, paramedici (type IIR), maar ook door mensen in contactberoepen, reizigers in het OV en iedereen die behoefte heeft aan extra bescherming.

Mondkapjes verplicht in OV

In landen om ons heen zijn mondkapjes al langer verplicht in het openbaar vervoer en zelfs in supermarkten. In Nederland moeten sinds 1 juni 2020 alle reizigers in het openbaar vervoer, conducteurs en buschauffeurs beschermende maatregelen voor mond- en neusbedekking treffen.

Voor mensen met contactberoepen – zoals kappers, rij-instructeurs etc. – geldt (nog) geen mondkapjesplicht. Toch zullen ook zij zich mogelijk willen beschermen, omdat in hun beroep de 1,5 meter afstand in het geding kan komen. Datzelfde geldt voor consumenten die gedurende de hele dag in contact staan met anderen.

Bron: Hollandse mondkapjes.nl

Zij gingen u voor:
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop