• MVO MVO
  • Social return Social return
  • Impact Impact
  • PSO30+ PSO30+
Tel. 035 - 7370265

Social Return optimaal benutten met GreenFox

deBesteEHBOdoos zorgt ervoor dat klanten de voordelen van Social Return optimaal kunnen benutten. Daarom zijn we samenwerkingspartner van GreenFox Social Return.

Gemeenten, overige aanbestedingsplichtige partijen en gelukkig ook steeds meer bedrijven vinden het belangrijk dat hun leveranciers en opdrachtnemers invulling geven aan Social Return: het in dienst nemen of aan het werk helpen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Heeft u een Social Return Verplichting? Dan bent u bij ons aan het goede adres. deBesteEHBOdoos is in het bezit van het PSO 30+ keurmerk. Wij werken uitsluitend met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en wij bieden hen een vaste arbeidsplaats. De kosten die u bij ons maakt voor onderhoud en aanschaf van verbanddozen en AED’s kunt u in de meeste gevallen volledig in mindering brengen op uw Social Return verplichting bij een aanbesteding.

Handhaving: boetes voorkomen!

Omdat er tegenwoordig handhaving plaatsvindt op Social Return is het extra belangrijk dat de SROI-verplichting op de juiste manier is ingevuld. Is dit niet het geval dan kunt u een boete krijgen die hoger is dan de waarde van de verplichting zelf!

Heeft u meerdere Social Return verplichtingen? En bent u misschien het overzicht kwijt op de mate waarin uw verplichtingen zijn ingevuld? Dan kan onze partner GreenFox Social Return u helpen. GreenFox brengt uw verplichtingen in kaart, adviseert en maakt een voorstel om de verplichtingen in te vullen.

Door onze samenwerking met GreenFox Social Return worden onze facturen direct opgenomen en verwerkt op de juiste SROI-verplichting.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Zij gingen u voor:
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop