• MVO MVO
  • Social return Social return
  • Impact Impact
  • PSO30+ PSO30+
Tel. 035 - 7370265

Kartonnen BHV-doos genomineerd voor Duurzame KampeerAwards

Het nieuwe werkjaar na de zomervakantie begint voor deBesteEHBOdoos met een heel zonnig bericht. Onze kartonnen BHV-doos – een primeur voor Nederland – is genomineerd voor de Duurzame KampeerAwards!

Duurzame KampeerAwards

De Duurzame KampeerAwards verkiezing beloont het meest duurzame kampeermiddel, de meest duurzame kampeerplek of het innovatieconcept dat het meeste impact maakt.

deBesteEHBOdoos is met de kartonnen BHV-doos genomineerd in de categorie Meest duurzame innovatieconcept voor de kampeerbranche/kampeerder: een vernieuwend idee/ontwikkeling uit Nederland dat relevant is voor en/of invloed heeft op de kampeerbranche en toekomstbestendig is.

Inspiratieprijs Oranje Kruis

De kartonnen verbanddoos viel al eerder in de prijzen. In 2022 ontvingen we de Inspiratieprijs van het Oranje Kruis. ‘Een mooie vorm van ‘inside-the-box’ denken. Goede innovatie met grote impact op de middellange termijn’, zo stond te lezen in het juryrapport. 

Stem jij op ons?

Help jij ons de Duurzame KampeerAward te winnen? Je kunt stemmen op deze website: https://duurzaamheidscongres.nl/stemmen/

Door mee te stemmen maak je kans op entreekaarten voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs van 4 t/m 8 oktober in Utrecht.

Let op: stemmen is mogelijk tot en met 17 september!

Waarom deze verkiezing?

Kamperen is buiten leven, de omgeving omarmen en natuurlijk bijdragen aan duurzame recreatie en toerisme. Om ervoor te zorgen dat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van al het moois dat kamperen te bieden heeft, is het belangrijk om de branche te prikkelen om duurzame initiatieven te ontplooien en te versnellen.

Anderzijds zijn kampeerders op zoek naar inspiratie voor de beste duurzame innovaties die nu al op de markt zijn. Zo kunnen ze bewuste keuzes maken ten aanzien van producten die beter zijn voor mens, milieu en maatschappij.

Duurzaamheidscongres

De Duurzame KampeerAwards worden uitgereikt tijdens het duurzaamheidscongres Kampeerbranche op 4 oktober in de Jaarbeurs Utrecht.

 

 

Zij gingen u voor:
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop