• MVO MVO
  • Social return Social return
  • Impact Impact
  • PSO30+ PSO30+
Tel. 035 - 7370265

Bedrijfswagens: zo schoon en zuinig mogelijk

Bedrijfswagens zijn onmisbaar voor deBesteEHBOdoos. Voor onze controleurs zijn hun bestelauto’s vervoermiddel, kantoor en werkplaats ineen. Bij de keuze van onze bedrijfswagens hebben we oog voor het milieu: ze zijn zo schoon en zuinig mogelijk.

Juist in deze tijden van corona kunnen onze controleurs hun werk blijven doen dankzij de ruime bestelbussen. Anderhalve meter afstand houden is geen enkel probleem. Bedrijven en organisaties verzamelen hun verbanddozen en/of AED’s in een aparte ruimte of zetten ze voor de deur. Onze controleur haalt ze daar op en neemt ze mee in de bus waar hij/zij de controle uitvoert.

Bedrijfswagens: zo schoon en zuinig mogelijk

Bij de keuze van de bedrijfsauto’s heeft deBesteEHBOdoos zoals gezegd oog voor het milieu. Onze controleurs verzorgen in heel Nederland het onderhoud van verbanddozen en AED’s. Ze maken dus aardig wat kilometers! Het is dan ook belangrijk dat de bedrijfsauto’s waarin ze rijden zo weinig mogelijk vervuilende stoffen uitstoten en zo weinig mogelijk brandstof verbruiken.

Onze Peugeot Expert bussen zijn uitgerust met een speciaal roetfilter waardoor de uitstoot van NOx (stikstofoxide) met tot wel 90% beperkt wordt beperkt. Deze technologie zorgt ook voor een zo laag mogelijke CO2-uitstoot en een zo laag mogelijk brandstofverbruik …

Momenteel zijn we bezig met het vervangen van alle bedrijfsauto’s door milieuvriendelijke exemplaren. Ze krijgen bovendien allemaal een frisse look met de nieuwe huisstijl van deBesteEHBOdoos.

Met zo’n schone en zuinige bestelbus gaan onze controleurs graag op pad. Als u één van hen binnenkort tegenkomt, geeft u ze dan een duimpje? Ze hebben het #goedvoorelkaar!

Zij gingen u voor:
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop