• MVO MVO
  • Social return Social return
  • Impact Impact
  • PSO30+ PSO30+
Tel. 035 - 7370265

Hulpactie: verbandmiddelen voor Armenië

De ziekenhuizen in Armenië kampen met een groot tekort aan verbandmiddelen. De oorlog met Azerbeidzjan in de regio Nagorno Karabach is dit najaar weer opgelaaid. Daarom is de Armeense Kerk in Almelo een actie gestart om humanitaire hulp naar het gebied te sturen. deBesteEHBOdoos steunt de hulpactie met een partij van 475 kilogram verbandmiddelen voor Armenië.

Verbandmiddelen voor Armenië

Bij het gewapende conflict om Nagorno Karabach zijn de afgelopen weken veel gewonden gevallen. De ziekenhuizen in Armenië stromen vol, er is een groot tekort aan verbandmaterialen. deBesteEHBOdoos helpt de nood te lenigen door de donatie van een grote hoeveelheid verbanddozen en andere verbandmiddelen die wij retour hebben gekregen van klanten.

475 kilogram

Het verbandmateriaal is verzameld in ons magazijn in Sappemeer. Daar is het stuk voor stuk uitgezocht door de medewerkers van BWRI, het Bedrijf voor Werk, Reintegratie en Inkomen in de gemeente Midden-Groningen. De partij van maar liefst 475 kilogram bestaat uit verbanddozen en losse verbandmiddelen.

De verbanddozen zijn geschonken namens Stadsbeheer Groningen. De losse materialen mogen we aan het goede doel doneren met dank aan andere klanten van deBesteEHBOdoos. Ook particulieren sturen ons regelmatig nog bruikbare EHBO-materialen toe. Daarvoor onze hartelijke dank!

deBesteEHBOdoos steunt goede doelen

deBesteEHBOdoos steunt jaarlijks een aantal projecten in binnen- en buitenland. U leest hier aan welke goede doelen wij onlangs verbandmiddelen hebben geschonken. Kent u een goed doel dat onze verbanddozen of verbandmaterialen ook kan gebruiken? Neem contact met ons op.

 

Zij gingen u voor:
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop