• MVO MVO
 • Social return Social return
 • Impact Impact
 • PSO30+ PSO30+
Tel. 035 - 7370265

Platform Goed Inkopen van start in het Noorden

Impactondernemers willen meer zakendoen met de overheid, maar zijn daar niet altijd in beeld. Tegelijkertijd willen inkopers van overheden graag impactvol inkopen maar vinden ze het lastig om erachter te komen waar ze dit kunnen doen. 1 + 1 = 2 en daarom ontwikkelde Impact Noord in samenwerking met de Gemeente Groningen  en de Provincie Groningen het Platform Goed Inkopen.

Doel van het platform

deBesteEHBOdoos juicht het initiatief van harte toe en is één van de bedrijven die zich al hebben aangemeld. Het doel van het platform is om inkopen met impact te versterken en te promoten, ondernemingen die producten met impact verkopen bekender te maken en de mogelijkheden vergroten voor bedrijven en instellingen – waaronder overheden – om inkopen met impact makkelijker en toegankelijker te maken. Door het Platform Goed Inkopen wordt het aanbod van de impactondernemer makkelijk vindbaar en goed zichtbaar.

Voor wie?

Op het online platform kunnen impactondernemers uit Groningen, Drenthe en Friesland hun product of dienst etaleren. Je hoeft geen lid te zijn van Impact Noord (maar het mag natuurlijk wel). Wel is het belangrijk dat jouw impactmissie past bij het Platform Goed Inkopen. Hiervoor geldt als richtlijn de 5 principes van de Code Sociale Ondernemingen.

Platform in ontwikkeling

Impact Noord is momenteel volop bezig met de ontwikkeling van dit platform dat gebouwd wordt door New Nexus. De planning is dat het begin 2022 live gaat. De eerste bedrijven hebben zich al aangemeld. Is het voor jou ook interessant om je product of dienst te etaleren op Platform Goed Inkopen? Lees hieronder hoe de aanmeldprocedure in z’n werk gaat:

 • Je vult dit formulier in;
 • De gemeente Groningen komt bij je langs om te bekijken of jouw impact past bij het Platform Goed Inkopen;
 • Als het platform klaar is, wordt  jouw bedrijf toegevoegd;
 • Organisaties en instellingen die een impactvolle aankoop willen doen, kunnen op het platform zoeken en worden vervolgens doorgelinkt naar de website van jouw bedrijf.

Kosten

Platform Goed Inkopen is een initiatief van Impact Noord en wordt gefinancierd door de gemeente Groningen en provincie Groningen. Hierdoor is het voor ondernemers gratis om hun producten of diensten te etaleren op het online platform.

Aanmelden via deze link –> Aanmelden als ondernemer

 

Zij gingen u voor:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop