• MVO MVO
  • Social return Social return
  • Impact Impact
  • Goede doelen Goede doelen
Tel. 035 - 7370265

Goede Doelen

Het steunen van goede doelen past perfect binnen onze sociale en duurzame missie. Als bedrijven of organisaties hun BHV- of EHBO-dozen vernieuwen ontvangen wij zeer bruikbare verbandmiddelen retour. Deze materialen mogen we namens onze klanten schenken aan hulporganisaties in binnen – en buitenland.

In het afgelopen decennium is het steunen van goede doelen daarmee letterlijk een zaak van gewicht geworden. Vele duizenden kilo's verbandmiddelen en ook AED's gaan via hulporganisaties of particulieren op transport naar gebieden waar ze hard nodig zijn.

U leest hier welke goede doelen wij onlangs gesteund hebben.

Kent u een goed doel dat verbandmiddelen kan gebruiken? Of heeft u verbandmiddelen over die u wilt schenken aan een goed doel? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op.

We maken dan een afspraak met u om de verbandmiddelen op te halen of af te leveren. Dit is mogelijk op diverse locatie in Nederland, onder meer in Hilversum, Hengelo of bij ons logistiek centrum in Sappemeer (NB: vanaf 1 januari 2023 verhuist dit logistiek centrum naar Kolham).

 

 

Zij gingen u voor:
0