• MVO MVO
  • Social return Social return
  • Impact Impact
  • PSO30+ PSO30+
Tel. 035 - 7370265

Onze dienstverlening

Verkoop en onderhoud BHV verbanddozen op MVO wijze

DeBesteEHBOdoos verkoopt en onderhoudt BHV verbanddozen en AED's op MVO wijze. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsverbanddozen up-to-date zijn en uw AED altijd functioneert. Onze enthousiaste medewerkers hebben allemaal afstand tot de arbeidsmarkt maar zijn door ons getraind om deze werkzaamheden bij u uit te komen voeren. Zo gaan uw veiligheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hand in hand.

De aanwezigheid van een compleet gevulde bedrijfsverbanddoos is een ARBO-wettelijke verplichting voor ieder bedrijf. De verbanddoos moet compleet gevuld zijn en steriele producten mogen niet over datum zijn. De controles van een bedrijfsverbanddoos op compleetheid en steriliteit is een lastige en tijdrovende klus. Deze klus neemt deBesteEHBOdoos u graag uit handen.

Verkoop en onderhoud AED's op MVO wijze

Datzelfde geldt voor het onderhoud van AED's. Een AED is weliswaar geen wettelijke verplichting, maar wordt gelukkig wel steeds vaker aangeschaft. Het is gebleken dat veel eigenaren de AED’s wel ophangen in hun pand, maar er daarna amper meer naar omkijken. Met als gevolg dat veel AED's niet naar behoren werken. Elektroden zijn kapot of men vergeet simpelweg de batterijen te testen en waar nodig te vervangen. De meeste apparaten gaan piepen of er gaat een lampje knipperen als de accu aan vervanging toe is. Maar dat merk je niet als je de AED opbergt in een tas op een plek waar maar weinig mensen komen. Door dit gebrekkige onderhoud van de in potentie levensreddende apparaten kan hulp voor slachtoffers te laat komen. DeBesteEHBOdoos verzorgt dan ook graag bij u het onderhoud van uw AED's.

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.

 

Zij gingen u voor:
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop