• MVO MVO
  • Social return Social return
  • Impact Impact
  • PSO30+ PSO30+
Tel. 035 - 7370265

deBesteEHBOdoos in jury Inspiratieprijs Oranje Kruis

Traditiegetrouw reikt Het Oranje Kruis tijdens het jaarlijkse Event in november de Inspiratieprijs uit. Als winnaar van de prijs in 2022 is directeur Bob Kolsteeg van deBesteEHBOdoos dit jaar automatisch jurylid. Het Event en de uitreiking van de prijs vinden plaats op zaterdag 18 november in het Postillion Hotel te Bunnik.

Inspiratieprijs Het Oranje Kruis

Afgelopen november moest Het Oranje Kruis het jaarlijkse evenement helaas afgelasten in verband met een brand in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. De uitreiking van de Inspiratieprijs 2022 vond daardoor ook op locatie plaats. In dit geval: het kantoor van deBesteEHBOdoos in Hilversum. Bob Kolsteeg werd op maandag 28 november verrast door directeur Ton van Klaveren van Het Oranje Kruis.

Een deskundige jury koos het idee voor de kartonnen BHV-doos als winnaar. ‘Een mooie vorm van ‘inside-the-box’ denken. Goede innovatie met grote impact op de middellange termijn’, zo stond te lezen in het juryrapport. 

‘Waardering voor het product’

Bob Kolsteeg zag de prijs niet aankomen maar vindt het een prachtige waardering voor zijn nieuwste product. Een product waar hij, samen met zijn collega’s, ontzettend trots op is. Niet alleen omdat het anders is dan de traditionele BHV-koffers, maar ook (of misschien wel vooral) omdat deBesteEHBOdoos hiermee een positieve impact maakt op verschillende onderdelen: ‘Ik ben blij dat de meerwaarde van de kartonnen doos wordt gezien. In deze tijd van schaarste moeten we op een andere manier gaan werken en denken. Ook met een BHV-doos kun je een verschil maken’.

Jurylid Inspiratieprijs 2023

Als winnaar van de Inspiratieprijs 2022 is Bob Kolsteeg/deBesteEHBOdoos automatisch jurylid voor de prijs in 2023: ‘Ja, dat vind ik wel een eer. Ik ben benieuwd welke bedrijven zich gaan aanmelden. Je kunt alleen maar vermenigvuldigen als je ook kunt delen dus ik hoop dat er leuke ideeën binnen komen. Overigens jeuken mijn vingers om ook onszelf dit jaar weer aan te melden. We zijn namelijk bezig met de uitwerking van een nieuw duurzaam initiatief op het vlak van EHBO. Daar kan ik helaas nu nog niks over vertellen. Als dat goed op de rit staat komen we ermee naar buiten,’ klinkt het geheimzinnig uit de mond van Kolsteeg.

Zij gingen u voor:
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop