• MVO MVO
  • Social return Social return
  • Impact Impact
  • PSO30+ PSO30+
Tel. 035 - 7370265

Vliegende Meubelmakers blij met verbanddozen

Eén van de goede doelen waar deBesteEHBOdoos regelmatig verbanddozen aan doneert is De Vliegende Meubelmakers. In mei 2020 ontving de Stichting voor de tweede keer een aantal EHBO-dozen die meegaan tijdens de zomerprojecten. Met de hand meubels maken is werk waarbij ongelukjes niet altijd te voorkomen zijn. Het is belangrijk dat de meubelmakers een goed gevulde verbanddoos binnen handbereik hebben om eerste hulp te kunnen verlenen als dat nodig is.

De Vliegende Meubelmakers blij met verbanddozen

De Vliegende Meubelmakers bieden op verzoek praktische en vrijwillige hulp aan projecten in ontwikkelingslanden. De vraag varieert: van bedden, tafels, stoelen of schoolbanken tot aan aangepast meubilair voor gehandicapten. Alles wordt ter plaatse gemaakt met behulp van lokale leveranciers. De meubelmakers geven ook les in technieken en materialen zodat de mensen daarna zelf aan de slag kunnen.

Begin mei plaatsten De Vliegende Meubelmakers op hun website een woord van dank voor deBesteEHBOdoos. Ze noemen ons ‘een bijzonder bedrijf met een zeer sociaal hart’. Een prachtig compliment! Lees meer op: https://www.vliegendemeubelmakers.nl/nieuws/266

Zomerprojecten geannuleerd vanwege coronavirus

Als gevolg van het coronavirus gaan de zomerprojecten van De Vliegende Meubelmakers helaas dit jaar niet door. Het is dus nog onduidelijk wanneer de verbanddozen op hun plaats van bestemming aankomen. De Stichting hoop dat de projecten in Bangladesh, Kenia, Zambia en Zuid-Afrika in 2021 alsnog door kunnen gaan.

Goede doelen

deBesteEHBOdoos steunt jaarlijks een aantal projecten in binnen- en buitenland. U leest hier  aan welke goede doelen wij onlangs retour gekomen verbandmiddelen hebben geschonken. Kent u een goed doel dat onze verbandmaterialen ook kan gebruiken? Neem contact met ons op.

 

Zij gingen u voor:
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop