• MVO MVO
  • Social return Social return
  • Impact Impact
  • PSO30+ PSO30+
Tel. 035 - 7370265

De Groene Koepel, veilig te gast in de natuur

Alleen ga je misschien sneller. Samen kom je verder! In dat licht werkt deBesteEHBOdoos samen met een aantal organisaties die dezelfde waarden vertegenwoordigen. Stichting De Groene Koepel is al enkele jaren één van die gewaardeerde samenwerkingspartners. deBesteEHBOdoos en DGK vinden elkaar als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.

De Groene Koepel

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur is een Nederlandse organisatie die zich inzet voor een duurzame ontwikkeling van groene verblijfsrecreatie in Nederland en omringende landen. DGK behartigt de belangen van de drie keurmerken Natuurkampeerterreinen, GroepsNatuurkampeerterreinen en Trekkershutten. Daarnaast staan ze met het DGK Lab als kennis- en ontwikkelcentrum aan de basis van verschillende innovaties in de verblijfsrecreatie.

Elkaar versterken

Narda Blanken van De Groene Koepel is enthousiast over de samenwerking: ,,Onze stichting werkt graag samen met partners die de aangesloten locaties op de kernwaarden natuur, duurzaamheid, MVO en cultuurhistorie kunnen ondersteunen. deBesteEHBOdoos is daar een mooi voorbeeld van. Als sociale onderneming, en met alle inspanningen om het hele proces circulair en zo duurzaam mogelijk uit te voeren. De samenwerking verloopt altijd prettig. Als je voor hetzelfde doel staat, voel je je ook meer vertrouwd met elkaar en kun je elkaar versterken. Net als deBesteEHBOdoos geloven wij erin dat je het verschil kunt maken en samenwerkingen zijn daarbij essentieel.”

Veilig te gast in de natuur

Ook in de wereld van de natuurrecreatie is veilig werken en veilig vakantie vieren van groot belang. deBesteEHBOdoos draagt daar, als totaalleverancier van EHBO- en BHV-gerelateerde artikelen, ‘natuurlijk’ graag een steentje aan bij. Dat doen we met het leveren en onderhouden van verbanddozen en AED’s aan kampeerterreinen. We bieden ook verschillende oplossingen voor blusmiddelen, BHV-opleidingen en herhalings- en/of reanimatiecursussen. Omdat De Groene Koepel dit belang inziet biedt de Stichting ons regelmatig de mogelijkheid om producten en diensten bij de aangesloten ondernemers en gasten onder de aandacht te brengen.

Groene brandblusser

Vanzelfsprekend houden we bij de aanbiedingen voor Stichting De Groene Koepel de duurzaamheid in het oog. Zo hebben we in de laatste partnernieuwsbrief een aanbieding samengesteld voor een EHBO-doos, een AED pakket en een fluorvrije schuimblusser. Deze groene brandblusser mag een doorbraak genoemd worden. De schuimblusser is vrij van fluor én oplosmiddelen en is daarom de perfecte keuze voor eigenaren van kampeerterreinen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke oplossing voor brandpreventie.

Sociaal en oog voor het milieu

deBesteEHBOdoos is een sociale onderneming. Onze medewerkers hebben (bijna) allemaal een afstand tot de arbeidsmarkt. In samenwerking met verschillende sociale leer-/werkbedrijven bieden we hen een veilige en vaste werkplek.

We dragen bij aan een circulaire economie door zo milieubewust en duurzaam mogelijk te werken en afvalstromen te scheiden. Onze EHBO-dozen zijn gemaakt van gerecycled plastic en het karton van de moduledoosjes is afkomstig van gerecycled landbouwafval.

Retourgekomen verbandmaterialen schenken we namens de klant aan goede doelen in binnen- en buitenland. Door controleroutes zo efficiënt mogelijk te plannen, dragen we bij aan een lagere CO2-uitstoot voor een beter milieu.

 

Zij gingen u voor:
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop