• MVO MVO
  • Social return Social return
  • Impact Impact
  • PSO30+ PSO30+
Tel. 035 - 7370265

Social Return on Investment

De aanwezigheid van een compleet gevulde Bedrijfsverbanddoos is verplicht in ieder bedrijf ongeacht het aantal medewerkers.

Helaas komt men er vaak bij calamiteiten pas achter dat een compleet gevulde verbandkoffer van levensbelang kan zijn.

De controles en het onderhoud van een verbandkoffer is vaak een lastige en tijdrovende klus. DeBesteEHBOdoos neemt u deze klus graag uit handen en zet daarvoor medewerkers in van de Sociale Werkvoorziening.

Het controle concept voor verbanddozen stelt ons in staat mensen met een handicap weer op de arbeidsmarkt te laten meedraaien. Daarnaast laten we onze orderverwerking ook door medewerkers in de Sociale Werkvoorziening verzorgen.

Social Return on Investment

Omdat wij alle werkzaamheden uit laten voeren door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mogen onze facturen in veel gevallen worden afgetrokken van de Social Return verplichting bij een aanbesteding. U kunt op deze manier kosten die de organisatie toch moet maken voor de ARBO-wettelijke verplichting voor het op orde hebben en houden van de verbandmiddelen, koppelen aan een Social Return verplichting bij een aanbesteding. Wilt u meer hierover weten dan kunt u contact opnemen met Bob Kolsteeg via Bob@deBesteEHBOdoos.nl.

Door na controle van de verbanddoos het "oude" verbandmateriaal retour te nemen, steunt deBesteEHBOdoos jaarlijks een aantal projecten in Azië, Afrika en oost-Europa. Ook uw organisatie kan ons helpen deze goede doelen te steunen.

We hebben natuurlijk ook aandacht voor natuur en milieu. De moduledoosjes voor de Bedrijfsverbandkoffers zijn gemaakt van FSC karton. De EHBOdoos voor kleine locaties en bedrijfsauto's is geproduceerd van gerecycled plastic. Daarnaast gebruiken we zo min mogelijk papier en doen zoveel mogelijk electronisch.

Bekijk hier de video gemaakt door Regionaal Werkbedrijf Rijk van Nijmegen

Zij gingen u voor:
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop