• MVO MVO
  • Social return Social return
  • Impact Impact
  • PSO30+ PSO30+
Tel. 035 - 7370265

Verkoop en Onderhoud AED’s

deBesteEHBOdoos verkoopt en onderhoudt ook AED's. Indien u een AED overweegt aan te schaffen adviseren wij u graag welke merk en type in uw situatie de beste keus is.

Een Automatische Externe Defibrillator (AED) is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Dit gebeurt door het geven van een elektrische schok. Het kan een levensreddende handeling zijn! Gelukkig worden er steeds meer AED's aangeschaft. De kans om te overleven na een hartstilstand is sterk verhoogd als er binnen 6 minuten mensen ter plekke zijn die starten met reanimeren en een AED gebruiken.

Het is gebleken dat veel eigenaren de AED's aanschaffen en ophangen, maar er daarna amper meer naar omkijken. Met als gevolg dat veel AED's niet naar behoren werken. Elektroden zijn kapot of men vergeet simpelweg de batterijen te testen en waar nodig te vervangen. De meeste apparaten gaan piepen of er gaat een lampje knipperen als de accu aan vervanging toe is. Maar dat merk je niet als je de AED opbergt in een tas of op een plek waar maar weinig mensen komen. Door dit gebrekkige onderhoud van de in potentie levensreddende apparaten kan hulp voor slachtoffers te laat komen. DeBesteEHBOdoos verzorgt dan ook graag bij u het periodieke onderhoud van uw AED's. U heeft er dan geen omkijken meer naar en bent verzekerd van een goed werkende AED.

Verkoop en Onderhoud AED's
Zij gingen u voor:
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop