• MVO MVO
  • Social return Social return
  • Impact Impact
  • PSO30+ PSO30+
Tel. 035 - 7370265

Ontzorgen

voor ARBO-verplichting bedrijfsverbanddozen en onderhoud AED's

Periodieke controle verbanddozen

De aanwezigheid van een compleet gevulde Bedrijfsverbanddoos is een ARBO-wettelijke verplichting voor ieder bedrijf. De verbanddoos moet compleet gevuld zijn en steriele producten mogen niet over datum zijn. De controles van een Bedrijfsverbanddoos op compleetheid en steriliteit is een lastige en tijdrovende klus. Deze klus neemt deBesteEHBOdoos u graag uit handen. Wij kunnen u volledig ontzorgen voor deze ARBO-verplichting.

Onderhoud AED's

Datzelfde geldt voor het onderhoud van AED's. Een AED is weliswaar geen wettelijke verplichting, maar wordt gelukkig wel steeds vaker aangeschaft. Het is gebleken dat veel eigenaren de AED’s wel ophangen in hun pand, maar er daarna amper meer naar omkijken. Met als gevolg dat veel AED's niet naar behoren werken. Elektroden zijn kapot of men vergeet simpelweg de batterijen te testen en waar nodig te vervangen. De meeste apparaten gaan piepen of er gaat een lampje knipperen als de accu aan vervanging toe is. Maar dat merk je niet als je de AED opbergt in een tas op een plek waar maar weinig mensen komen. Door dit gebrekkige onderhoud van de in potentie levensreddende apparaten kan hulp voor slachtoffers te laat komen. DeBesteEHBOdoos ontzorgt u dan ook graag bij u het onderhoud van uw AED's.

Het enige dat u hoeft te doen is aan ons doorgeven hoe vaak u uw bedrijfsverbanddozen en/of AED's gecontroleerd wilt hebben. Vervolgens houden voor u bij wanneer uw verbanddozen en/of AED's gecontroleerd moeten worden en maken vervolgens een afspraak om de werkzaamheden bij u uit te komen voeren. U heeft er geen omkijken meer naar en bent altijd verzekerd van goed gevulde bedrijfsverbanddozen en goed functionerende AED's. Als er onverhoopt een calamiteit heeft plaatsgevonden, kunt u contact opnemen voor het uitvoeren van een tussentijdse controle.

De frequentie van de controles is afhankelijk van het risicoprofiel van uw organisatie. Wij adviseren u graag hierin.

een medewerker van deBesteEHBOdoos neemt contact op voor de controle van de verbanddozen
Zij gingen u voor:
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop