• MVO MVO
  • Social return Social return
  • Impact Impact
  • Goede doelen Goede doelen
Tel. 035 - 7370265

Vacature planner / verkoop binnendienst (32 uur per week, 4 dagen)

Vacature planner / verkoop binnendienst

Eigenlijk doe je één ding: je maakt onze klanten blij! Dat doe je door tijdig de controle van de bedrijfsverbanddozen en AED’s in te plannen en onze klanten te helpen. Wij willen onze klanten ontzorgen en jij bent het visitekaartje van ons bedrijf.

Wie zijn wij?
deBesteEHBOdoos verkoopt en onderhoudt landelijk verbanddozen en AED’s. Onze medewerkers hebben bijna allemaal een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zijn een sociale onderneming met een open cultuur waarbij collegialiteit, plezier, met elkaar samenwerken en ’het goed willen doen ’ voorop staan. Ons doel is om onze klanten op een maatschappelijk verantwoorde wijze te ontzorgen.

Hoe ziet je dag eruit?
Je bent de spil binnen ons bedrijf. Je hebt veelvuldig, via telefoon of mail, contact met klanten om afspraken te maken voor de uit te voeren controles. Door je functie ben je het eerste aanspreekpunt voor veel van onze klanten. Je adviseert onze klanten over materialen en middelen rondom de BHV organisatie. Wijzigingen van klantgegevens verwerk je in ons administratieve systeem.

De uitdaging is om de controleurs op een zo efficiënt mogelijk manier in te zetten. Je plant de routes, bewaakt de uitvoering en lost problemen op. Je bent de verbinding tussen de klant en onze controleurs. Binnen de planning signaleer je eventuele knelpunten, lost deze op en voert verbeteringen door. Je weet orde te behouden in jouw werkzaamheden en blijft rustig op stressvolle momenten.

Wie ben jij?
Voor deze leuke afwisselende baan zoeken wij iemand die zelfstandig kan werken, commercieel en stressbestendig is. Je kunt er tegen dat niet elke dag verloopt zoals je van tevoren bedacht had en vindt het leuk om meerdere dingen tegelijk te doen. Je hebt graag veel contact, met zowel klanten als collega’s en je hebt een klantgerichte/commerciële instelling. Tevens:

● Heb je MBO/HBO werk- en denkniveau
● Heb je affiniteit met EHBO en ben je bereid om een EHBO- en reanimatie diploma te
behalen (als je daar fysiek toe in staat bent)
● Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal
● Ben je administratief nauwkeurig en heb je een hands-on mentaliteit
● Heb je affiniteit met computers en kun je jezelf een nieuw computersysteem snel
eigen maken
● Je mag vanuit huis werken, maar je hebt wel de mogelijkheid om af en toe te reizen
voor contact met collega’s.
● Kun je een VOG overleggen

Wat bieden wij?
Een uitdagende en zelfstandige functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie met een prettige informele werksfeer. Wij bieden ruimte om jezelf
verder te ontwikkelen en te ontplooien. Kortom: ben je gemotiveerd en lijkt het je een uitdaging om invulling te geven aan deze leuke functie en wil je
deel uitmaken van een prettige, open organisatie die mensen inzet op hun kracht en kijkt naar wat iemand wèl kan? Dan willen wij graag met jou in
gesprek.

Wij nodigen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (Wajong, doelgroepenregister, WIA, WWB of oudere werknemer) van harte uit om te solliciteren.

Enthousiast geworden?

Grijp je kans en solliciteer! Stuur je mail met CV en motivatie naar Bob@deBesteEHBOdoos.nl . Contactpersoon: Bob Kolsteeg (06-37010664) .

Zij gingen u voor:
0